Podijeljene stipendije u humanitarnoj akciji „Igraj srcem“

Za petu generaciju stipendista humanitarne akcije za mlade osobe s invaliditetom „Igraj srcem“, Zubak Grupa će donirati sredstva u iznosu od 200.000 kuna.

14.2.2020.

Kroz stipendijski program humanitarne akcije „Igraj srcem“ koja se provodi i organizira već petu godinu zaredom, Zubak Grupa uspješno pomaže jednoj od najranjivijih društvenih skupina – studentima s invaliditetom. Za petu generaciju stipendista humanitarne akcije „Igraj srcem“ osigurane su stipendije za 19 novih studenata za koje će Zubak Grupa donirati sredstva u iznosu od 200.000 kuna. Inkluzijom osoba s invaliditetom dajemo im onaj početni korak kako bi došli do diplome s kojom će ravnopravno konkurirati na tržištu rada te postati produktivni i zadovoljni pripadnici zajednice i društva u kojemu žive.

Razumijevanjem specifičnih potreba ove društvene skupine osnažuje se solidarnost, ali i vjera kako se ovakvim i sličnim humanitarnim akcijama mogu potaknuti pozitivne promjene za opće dobro te sudjelovati u izgradnji društva znanja, društva produktivnih i visokoobrazovanih pojedinaca. U protekle četiri godine putem akcije „Igraj srcem“ dodijeljeno je čak 70 stipendija mladim osobama s invaliditetom u iznosu od 800.000 kuna. 

Više o stipendijskom programu Zubak Grupe saznajte ovdje.