povuci

AutoZubak Volkswagen službeni sponzor Weekend Media Festivala i slavi 50 godina Golfa

AutoZubak Volkswagen s ponosom obilježio je 50 godina legendarnog Golfa na 17. Weekend Media Festivalu, najvećem regionalnom festivalu komunikacija, medija, HR-a, AI-a, marketinga i biznisa. Festival, koji se održava u Rovinju, okupio je više od 6.000 stručnjaka te brojne goste iz Europe i SAD-a, stvarajući platformu za rasprave o najnovijim globalnim trendovima u komunikacijama, medijima i digitalnim tehnologijama.

AutoZubak Volkswagen je bio službeno vozilo festivala, a flota Volkswagen automobila osigurala je siguran i udoban prijevoz za sve izvođače i predavače. Na ulazu u festivalski prostor posjetitelji su imali priliku razgledati izložbu koja slavi prošlost i budućnost kultnog automobila: od ikonskog Golf 1 do najnovijeg Golf 8 modela.

Na Weekend Media Festivalu, Dimitrije Trbović, član Uprave Zubak Grupe  sudjelovao je u boks meču “Struja protiv fosila“ powered by neostar.com. Poručio je da je razvitak automobila na fosilna goriva trajao 140 godina te da je nerealno očekivati da će u nepunih 10 godina, u kojem se razvijaju automobili na električnu struju doći do velikih tehnoloških i inovacijskih skokova.

Suprotno mišljenje je iznio Juraj Šebalj, vozač automobilskih rallyja. „Struja je podvala, što mislim pod time. Uvođenje struje u Europsku uniju prodano nam je pod krinkom da ćemo na taj način sačuvati svijet i smanjiti emisiju CO2. Nećemo! U Europi predsjeda politika i ona odlučuje što ćemo raditi. Političari su se našli između proizvođača i kupaca i to je izrazito loše. Provedba ide u krivom smjeru“, zaključio je Šebalj.

Kao moderator u ovoj zanimljivoj raspravi se našao strastveni ljubitelj limenih ljubimaca Andrija Jarak, autor i voditelj “Dosje Jarak”.